Rák

Még az orvos is elsírta magát: egy nappal a diagnózis után meghalt a 27 éves gyönyörű nő

Címkék
frissrák

Létrehozva: 2022.03.25.

Az orvosok összetévesztették a rákot egy hormonproblémával.

Porsche McGregor-Sims a kórházban halt meg, mindössze egy nappal azután, hogy az orvosok rájöttek, mi a baja. A halottkém azt mondta, ez a legszomorúbb eset, amellyel valaha találkozott. Most a kórház bocsánatot kért a 27 éves modell családjától, mivel az orvos elnézte a rákot és azt hitte, csak hormonproblémái vannak.

A panaszai alapján az orvos azt mondta, valószínűleg az okozza a gondot, hogy leállt a fogamzásgátló tablettával és felborult a hormonháztartása. De azt se zárta ki, hogy irritábilis bél szindrómája van. Dr. Peter Schlesinger ragaszkodott ahhoz, hogy Porsche tünetei - ide értve a szex utáni vérzést - nem mutattak arra utaló jelet, hogy a fiatal nőnek komoly gondja lenne. 

Kiderült azonban, hogy a nőgyógyász még csak meg se vizsgálta a lányt, pedig szakértők szerint egy fizikai vizsgálat azonnal fényt deríthetett volna arra, hogy Porschénak méhnyakrákja van.

"Azt nem tudni, hogy a végkimenetelen változtatott volna-e, ha hamarabb kap beutalót mintavételre, de az biztos, hogy egy korábbi diagnózis miatt több ideje lett volna neki és a családnak is felkészülni" - állt az orvosi mulasztás vizsgálati anyagában.

"Vizsgálatra feküdt be a kórházba, senki sem számított arra, hogy soha többé nem láthatjuk. Félt és egyedül volt. Tudta, hogy valami gond van, de nem gondolta, hogy az életéért kell harcolnia. Senki sem gondolta, hogy egy nappal a diagnózis felállítása után meg fog halni. Nem lehettünk ott vele, mellette. Ha már januárban megvizsgálták volna, lett volna még egy kis időnk együtt" - nyilatkozta Fiona Hawke, Porsche édesanyja összetörten.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek