Covid

Mellbevágó: hazaküldték az iskolából, három nap múlva meghalt a 8 éves kisfiú

Létrehozva: 2022.03.03.

Azt hitte, csak az időjárás miatt érzi magát rosszul.

Hazaküldték az iskolából a 8 éves Jasper Bryan Cookot, aki arra panaszkodott, hogy a front miatt rosszul érzi magát. Azonban otthon légzési nehézségei támadta, a szülei pedig Covid-tesztet csináltattak és kiderült, a kisfiú koronavírusos. Az állapota rohamosan romlott és 3 nap múlva meghalt.

Zokogó édesanyja azt nyilatkozta, félelmetes, hogy nincsenek figyelmeztető jelek, nem lehetett tudni, hogy a vírus ilyen hamar végez a gyermekkel. 

"Vicces volt, pimasz és imádott ölelkezni. Nagy szurkolója volt a Forma-1-nek és Lewis Hamiltonnak. Rengeteg időt töltöttünk a kanapén összebújva a versenyt nézve. Mindenki azt mondta, hogy a mosolya beragyogta a szobát. Gyönyörű volt. Nem kívánjuk ezt a legrosszabb ellenségünknek sem, senkinek, ez olyan, mint egy valóra vált rémálom. Egy nyolcévessel nem történhet meg ilyesmi" - mesélte Kim, az édesanya.

"Sokáig tartott, míg elfogadtam, hogy ez történt és a fiam többé nem jön haza. Lett egy hatalmas lyuk az életünkben és a szívünkben, amit soha nem lehet befoldozni. Szavakkal egyszerűen nem lehet kifejezni azt a fájdalmat és veszteséget, amit érzünk" - nyilatkozta Ian, az édesapa.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek