Ezotéria

Sosem mondanak igazat: ez a 3 csillagjegy csak hazudni képes

Létrehozva: 2022.04.27.

Nem szabad hinni a szavuknak.

Az asztrológia lenyűgöző betekintést nyújt személyiségünkbe: a jó tulajdonságokkal együtt azonban a rosszakra is rávilágít. Mindannyian különbözőek vagyunk, mindannyiunknak megvannak a maga erősségei és gyengeségei, ám egyesek életében a hazugság teljesen természetes, mindennapos jelenség.

Mutatjuk a három leghazudósabb csillagjegyet.

Ikrek

Amikor az emberek az Ikrek személyiségére gondolnak, gyakran csodálatos társasági- és kommunikációs készségeket társítanak ehhez az izgalmas csillagjegyhez. Azt azonban sokan elfelejtik, hogy a csillagjegy szülötte rendkívül hajlamos a hazugságra. Az Ikrekkel mindig jót lehet beszélgetni, ám nagy szájuk óriási bajba keverheti őket.

Mérleg

A Mérleg kétségtelenül az egyik legszerényebb csillagjegy, és már csak a gondolatát is utálja annak, hogy másokat megbánthat. Éppen ezért ez a csillagjegy bármeddig képes elmenni, csak hogy elkerülje mások felbosszantását, és egy konfliktus kialakulását. A Mérlegnek egyszerűen nincs szíve negatív véleményét megosztani másokkal, ezért inkább hazudik.

Halak

A Halak személyisége nagyon összetett, de ha csak egy dolgot kellene kiemelni belőle, akkor az bizonyára a szabadság iránti szeretet lenne. Ez az álszent csillagjegy kifejezetten utálja az elkötelezettséget, és nem fél hazudni csak azért, hogy azt messzire elkerülhesse.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek