Tündérszépek 2022

Maklári Nikolett: szeretek szőke lenni

Létrehozva: 2022.04.10.

Ismerd meg a Tündérszépek 2022 versenyzőjét, Maklári Nikolettet, és szavazz rá!

Név: Maklári Nikolett
Lakhely: Budapest
Életkor: 23
Magasság: 165 cm

Fotó: Móricz István

Csillagjegy: Szűz
Kedvenc étel: pestós tészta
Kedvenc ital: kávé
Kedvenc zene: nincsen
Kedvenc parfüm: Lancome La via belle

Fotó: Móricz István

Maklári Nikolett vagyok, 23 éves építőmérnöki hallgató a Budapesti Műszaki Egyetemen, és írom a szakdolgozatomat. Egyetem mellett főállásban egy építőipari cégnél vagyok gyártásvezető. Szeptembertől a Pécsi Tudomány Egyetemen elkezdem a statikus építőmérnöki mesterképzést. Nagyon szeretek tervezni, rajzolni. A rajztudásomat édesapámtól örököltem, aki tetováló. Mellékállásban sminktetoválással foglalkozom. 

Régóta terveztem, hogy elindulnék szépségversenyen. Több fotózáson is részt vettem már és érdekel ez a világ. A Tündérszépeket egy instagram oldalon vettem észre, és az utolsó előtti napon jelentkeztem. Eddig csak a barátomnak árultam el, a szüleimnek meglepetéskémt szánom. A verseny nyithat számomra új kapukat a modell szakma felé. 

 

A ruhatáram inkább elegáns, és hétköznap is így öltözöm. Egyre kevesebbet költök ruhákra. Sok van belőle és csak egy-kettőt nem vettem még fel. Cipőre viszont kevesebbet költök. 

Ha tükörbe nézek egyre elégedettebb vagyok a látvánnyal. Szeretem a bőrömet, ami egy kicsit kreol, szeretem a mosolyomat, amit sokan dicsérnek.

Hétköznap ritkán sminkelek, inkább a bőrápolásra figyelek, de ha elmegyek valahova, akkor full sminket csinálok. Sokat törődök a hajammal, mert a szőkítés roncsolja, de szeretek szőke lenni. Sokat kell dolgoznom az alakomért, amivel szintén elégedett vagyok, de ezért heti négyszer-ötször járok konditerembe. Óvodás koromtól tizenkét évig kosaraztam. Irányító voltam. Diákolimpián másodikok voltunk. Ezenkívül úsztam, balettoztam és táncoltam. Nagyon vigyázok az étkezésemmel is, most ketogén diétán vagyok. 

Fotó: Móricz István

Pár éve részt vettem portfólió fotózáson, és tetszettek a képek. Ezeket nem csak én, hanem a szüleim is kitették mindenhova. 

Az egyetemen nagy baráti társaságom van, de bulizni csak a barátommal járok. 

Régebben sminkeltem fotózásokra, szalagavatókra. Mivel apukám tetováló, a kettőt összeraktuk, és így lettem szemöldök és száj smink tetováló, de csak mellékállásban.   

Két éve jártam Párizsban. Az nagyon tetszett, oda szívesen visszamennék. Sokkal felszabadultabban gondolkodnak, és szívesen utaznék még Balira, a trópusokra.  

Maklári Nikolettre ide kattintva tudsz szavazni!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek