Bosszú

Meg akarták leckéztetni a mentősök Istvánt, a mentőautóban halt meg a férfi

Címkék
frissmentő

Létrehozva: 2022.04.27.

A két mentőápoló azért akarta megleckéztetni a férfit, mert szerintük részeg volt. Úgy beverte a fejét, hogy azonnal meghalt.

Forrás: Országos Mentőszolgálat Facebook

Két mentős pokoli tréfája miatt halhatott meg az 52 éves Lakatos István? A Blikk információja szerint a lajosmizsei férfihoz fulladás miatt hívta ki szomszédja a mentőt, ám a kiérkező ápoló és a sofőr úgy döntöttek: megleckéztetik a beteget, aki szerintük ittas volt. A sofőr a kórházba vezető úton nagy sebességnél fékezett, amitől István annyira beverte a fejét, hogy az esetkocsiban meghalt. 

Értesülések szerint a két mentős először a rendőröknek azt vallotta, hogy átszaladt egy állat a kocsi előtt, ezért kellett a vezetőnek a fékpedálra lépni, ám az autóban készült hangfelvétel (a mentőautókban ma már ez kötelező) hamar lebuktatta őket. Úgy tudni: a két férfit azonnal elbocsátották a szervezettől, a rendőrség pedig nagy erőkkel nyomoz az ügyben.

Lakatos Istvánt Lajosmizsén mindenki jól ismeri. A segítőkész, mindig vidám férfiról csak jót mondtak a helybeliek. Tüdőbetegsége miatt állandó munkahellyel nem rendelkezett, alkalmi munkákból tartotta el magát. Testvérével, Klárikával lakott együtt, miután második házassága is tönkrement.

- A nővéreimmel képtelenek vagyunk beletörődni a halálába. Mi is hallottuk, hogy valami szörnyűség történt vele a mentőben, részleteket azonban még senki nem közölt. Azt beszélik, hogy direkt szórakoztak vele az autóban, remélem a rendőrök kiderítik az igazságot. Hiába vagyunk szegények, biztos, hogy nem hagyjuk annyiban a dolgot, addig küzdünk, míg megtudjuk, mi történt valójában - szorította meg gyászoló testvérei kezét a szívbeteg Klárika.

Az asszony elmondása szerint testvére április 4-én hajnalban nagyon fulladt, ezért hívták a szomszéddal a mentőket. Aztán pár óra múlva rendőrök kopogtak nála, hogy meghalt István.

- Valami nagyon nagy galádság történt, az biztos - vette át a szót a másik testvér, Boriska. - A testvérünknek semmi komoly baja nem volt, amikor a mentő megérkezett, még semmilyen fejsérülése nem volt. A ravatalozóban megnéztem és a feje lepedődarabokkal volt bekötözve. Vajon miért? Gondolom, akkor verte be szegény, amikor a kocsi falának csapódott. Olyat is hallottunk, hogy a testvérünk agresszív volt, ezért viselkedtek vele így a mentősök. Ez nem igaz, soha senkit nem bántott, még akkor sem, amikor ivott. Nem tagadom, megitta a maga borocskáját, de nem volt alkoholista. Legfeljebb elaludt, ha picit többet fogyasztott - árulta el Boriska.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek