Küzdelem

Mentőhelikoptert riasztottak: egy fiatal ápolónő életéért küzdöttek

Bors

Létrehozva: 2022.04.06.

Egy fesztiválon sérült meg olyan súlyosan a fiatal ápolónő, hogy nem sokkal később a kórházban életét vesztette.

A cornwalli származású, köztiszteletben álló ápolónő súlyosan megsérült, amikor egy másik nővel veszekedésbe keveredett egy fesztiválon. A nő olyan erővel ütötte meg Laura Smallwoodot (34), hogy elvesztette az egyensúlyát.

Véletlenül egyenesen a rendezvényen felvonuló falónak ütközött a feje, ami miatt elvesztette az eszméletét. Olyan gyorsan vége lett a vitának, amilyen gyorsan kicsúcsosodott, így a tömeg nevetett egy jót és tovább állt. Laura barátai azonban észrevették, hogy nagy a baj, ezért segítséget hívtak, majd értesítették a férjét is.

Laurát a derrifordi kórházba szállították mentőhelikopterrel. Az orvosok kezdetben optimisták voltak Laura állapotával kapcsolatban, de három nappal később tragikus módon életét vesztette. Férje, Oliver Smallwood könnyeivel a szemében úgy emlékezett meg Lauráról, mint egy nagyon gondoskodó, nagyon erős, boldog, szórakoztató ember, aki mindig lenyűgözte.

A tragédia kapcsán a rendőrség nyomozást indított, ami során kihallgatják Chelsea Powellt is, aki megütötte Laurát – számolt be a tragikus esetről a Daily Star oldala.


 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek