Veszteség

Teljesen összetört az édesanya: három kisgyermek megfulladt a folyóban játék közben

Bors

Létrehozva: 2022.04.26.

A fiatal lány elvitte a húgát a folyóhoz. Ám egy váratlan pillanatban tragédia történt.

A rendőrség felfüggesztette a vasárnap eltűnt három kisgyermek keresését. Sajnos olyan hírt kellett közölniük a családdal, amire senki nem volt felkészülve.

Brandy Wilson (14), 8 éves húga, Ally Wilson, 15 éves barátja és annak 5 éves öccse együtt játszotta a lousianai Mississippi folyó Nagy-New Orleans-hídjánál. Váratlanul Brandy a vízbe esett, ami arra késztette a szerelmét és a húgát, hogy bemenjenek utána a vízbe.

A feltételezések szerint mindhárom gyermeket magával rántotta az áramlat. Azóta sem találják őket.

- Szükségem van a gyerekeimre. Ők tudják, hogy szükségem van rájuk – zokogta azt eltűnt lányok édesanyja, Octavia Wilson, majd pánikolva hozzátette: - A lányom azt mondta, hogy megpróbált nekem egy kis szünetet adni. Nekem nincs szükségem pihenésre, nekem a gyerekeimre van szükségem.

A lányok nagynénje elmondta, hogy Brandy azért vitte ki testvérét a folyóhoz, mert édesanyjuk szívbeteg, és nemrég tért vissza a kórházból.

A Crime Online a család barátjától azt is megtudta, hogy az 5 éves kisfiú segítségért szaladt, miután a három gyerek eltűnt a hullámok között. A fiúk édesanyja katonai kiképzést kapott, de a folyóban lévő sziklák és törmelékek miatt vissza kellett térnie a partra egy rövid kutatás után.

A parti őrség közleményben tudatta, hogy a mentőcsapatok kb. 150 kilométeren keresztül kutatták át a Mississippit. A kutatás felfüggesztése arra utal, már nincs esélye, hogy életben lennének a kicsik.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek