Háború

"A férjem halott, mondták a telefonban. Ott álltam a 7 hónapos kisfiunkkal a karomban"

Létrehozva: 2022.05.02.

Az Ukrajnában meggyilkolt tengerészgyalogos felesége élete legrosszabb telefonhívása után összeomlott.

Egy volt amerikai tengerészgyalogos felesége teljesen összetört, miután telefonhívást kapott, miszerint férjét megölték Ukrajnában. Willy Joseph Cancel (22) hátrahagyta feleségét, Brittanyt és a hét hónapos fiát, Anthonyt, amikor márciusban önként átment a háború sújtotta országba. Fizetést kapott azért, hogy harcoljon egy katonai szerződéses magáncéggel, hogy "védje az ártatlanokat" - mondta családja. Múlt hétfőn megölték, holttestét még nem találták meg. 

Másnap Brittany megkapta "élete legrosszabb telefonhívását", amelyben a következőt közölték vele: "A férje bátran harcolt, de sajnos nem sikerült neki." Brittany annyit mondott, hogy ott állt, kezében a kisfiukkal és az élete darabokra hullott.

Willy édesapja most a GoFundMe oldalon gyűjtést szervezett Brittany és a kisfiú számára, hogy támogatni tudják most, hogy magára maradt.

"Az április 26-i telefonhívás óta az élete teljesen széthullott, és most ki kell találnia, hogyan építse újra, hogyan nevelje fel fiát apa vagy anyagi támogatás nélkül" - írta az adománygyűjtésen. "Családként igyekszünk támogatni őket, amennyire csak lehetséges, és ott lenni egymásnak, de Brittanynak és Anthonynak többre lesz szüksége, mint amit biztosítani tudunk."

„Apa nélkül fog felnőni, olyan apa nélkül, aki bátor és önzetlen volt, és akinek értelmetlenül veszett el az élete. Bár annak tudatában fog felnőni, hogy apja hősként halt meg, tudjuk, hogy ez nem lesz könnyű. Egyetlen szülőnek sem kellene eltemetnie a gyermekét, és egyetlen gyermeknek sem kellene szülő nélkül felnőnie."

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek