Dráma

„Fény volt az életemben” – a rákos édesanya esküvője másnapján hunyt el

Bors

Létrehozva: 2022.05.04.

Több éven keresztül küzdött a rákkal az anya. Végül már az életmentő beavatkozás sem segíthetett rajta.

Forrás: Twitter

Több év küzdelem után, április 23-án rákban elhunyt a 39 éves Gemeila Howard. Eredetileg 2019-ben diagnosztizálták nyelőcsőrákkal. Ekkor egy komoly műtétet hajtottak végre rajta, hogy meghosszabbítsák az életét.

Ám a beavatkozás sem segíthetett rajta, később ugyanis Krukenberg-daganattal diagnosztizálták. Egy ritka daganattípussal, ami a petefészekben növekszik. Az orvosai ekkor alig három hónapot adtak neki.

Fotó: Pixabay

Miután közölték vele a lesújtó hírt, Gemeila úgy döntött, hogy azonnal összeházasodik élettársával, Antony Howarddal. Az utolsó pillanatban esküdtek örök hűséget egymásnak, ugyanis az esküvője utáni napon Gemeila elhunyt.

„Mela egy életre szóló barát volt, aki minden nap minden másodpercében hiányozni fog. Csodálatos anya volt, fény volt az életemben” – árulta el a gyászoló férj, Antony, aki mindig Gemeila mellett volt, egészen az utolsó pillanatig.

„Minden emberben nyomot hagyott, akivel találkozott, és nélküle soha nem leszünk ugyanazok. Családja és barátai, férje, Antony és gyönyörű lánya, Freya szíve összetört. Annyi ember szerette őt” – méltatta Gemeilát egyik barátja, Sean Brien.

Nemrég Sean egy adománygyűjtő oldalt hozott létre, hogy támogassa Gemeila férjét, Antony-t és kilencéves kislányukat, Freyat, hogy méltó képen búcsúzhassanak el. 

(VIA)
 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek