Két év kihagyás után idén ismét bemutatkozik a hazai gasztronómia színe-java Magyarország legnagyobb és legizgalmasabb kulináris rendezvényén, amelyet május 27-29. között rendeznek meg a megújult Millenárison. A háromnapos OTP Bank Gourmet Fesztiválon felsorakoznak hazánk legjobb éttermei, borászatai és cukrászdái.
A Gourmet 2020 helyett végül idén jubilál, hiszen ez lesz a 10. rendezvény. A fesztivál témája az örökség, ezért arra kérjük a kiállító éttermek séfjeit, hogy személyes recepteket, ételeket vegyenek majd elő, megfűszerezve azokat saját történeteikkel – tette hozzá a főszervező.
– A fesztivált azzal a céllal hívtuk életre, hogy a minőségi gasztronómiát megismertessük a szélesebb hazai közönséggel. Az elmúlt időszak azt erősítette meg, hogy nagy szükség van a magyar látogatókra ahhoz, hogy az itthoni gasztronómia kiváló képviselői talpon tudjanak maradni – fűzte hozzá Gerendai Károly, a Gourmet Fesztivál megálmodója.