Baleset

"Itt hagytál testvérkém, mi lesz velem, te voltál a mindenem" - gyászolják a 31 éves kiskunfélegyházi tragédiában elhunyt Attilát

Létrehozva: 2022.06.04.

Módosítva: 2022.06.04.

Autójával szenvedett végzetes balesetet a 31 éves férfi.

Súlyos tragédia történt péntek reggel Kiskunfélegyházánál, a 542-es út elkerülő szakaszán egy autó ezidáig ismeretlen okból nekiment egy beton áteresznek, felrepült a levegőbe, ott 5 méter magasan egy fának csapódott, majd az árokba zuhant. Vezetője kirepült az autóból, 20 méterre kocsijától találták meg. A helyszíni információk szerint biztonsági övét a háta mögött kapcsolta be, ezért is eshetett ki a kocsiból.

A 31 éves sofőrt megpróbálták újraéleszteni, de a helyszínen életét vesztette. Az is hatalmas riadalmat keltett, hogy a személyautóban két gyermekülést is találtak, szerencsére azonban a gyerekek nem utaztak benne.

Bár egyelőre nem tudni, miért sodródott ki az autó, egy szemtanú a becsapódás előtt azt látta, hogy a sofőr feje le van bukva, így könnyen elképzelhető, hogy rosszul lett.

A kecskeméti férfi ismerősei teljesen ledöbbentek, az áldozat, Attila egy életerős, testépítő férfi volt.

"Elhunyt ma autóbalesetben a szívemnek egy nagyon kedves ember, aki a testvérem, a spanom volt, akire bátyámként felnéztem" - írta egy ismerős.

"Itt hagytál testvérkém, mi lesz velem, te voltál a mindenem kis élettársam, pici kis testvérkém" - írta kétségbeesetten egy barátja.

Az ismerősök egyelőre csak találgatják, hogy mi történhetett, a rendőrség helyszíni szemlét tartott a baleset után. 

(via)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek