Baleset

Kificamította a bokáját, napok múlva belehalt a 27 éves férfi

Címkék
frissbaleset

Létrehozva: 2022.06.09.

Kutyasétáltatás közben ficamította ki a bokáját a 27 éves férfi.

Még ma is élhetne az a 27 éves férfi, aki kutyasétáltatás közben kificamította a bokáját, ha személyesen keresi fel a háziorvosát, nem csak telefonon hívta volna fel. A vérrögöt, amely végül megölte Callum Jonest, akkor fedezhették volna fel, ha látja egy orvos. 

A 27 éves férfi a walesi Loggerheads Country Parkban sétáltatta a kutyáját, amikor megcsúszott egy fahídon, és megsérült a bokája. Alig több mint két héttel később otthon összeesett, és a Countess of Chester Kórházban meghalt.

A férfi elment a kórházba a balesete után, ahol megállapították, hogy megzúzta a bokáját. Kapott egy rögzítő műanyag bokasínt és mankókkal kellett közlekednie. Nyolc nap múlva ellenőrzésre ment, ahol kiderült, megfeszültek az ínszalagjai.

Két nap múlva a dolgok rosszabbra fordultak: fájni kezdett a válla és a mellkasa és alig kapott levegőt. Ekkor azonban nem ment be a kórházba, hanem felhívta a háziorvosát. Két nap múlva otthonában összeesett, kórházba szállították, de az orvosok már hiába küzdöttek az életéért. 

A kórbonctani vizsgálat során kiderült, hogy Callum tüdőembóliában halt meg. Ez közvetlenül a bokasérülése által okozott mozdulatlanság következménye volt.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek