Bűnügy

700 ezret rakott zsebre a csaló Újpesten, nem hiszi el, mivel magyarázta tettét

Létrehozva: 2022.06.02.

Bizarr ügylet zajlott le Budapest IV. kerületében.

Forrás: BRFK/Facebook

Az év egyik legmeglepőbb csereügylete zajlott le Újpesten, május 24-én. Egy XVII. kerületi húsboltos megbízottja ugyanis kifizette a beszállítónak azt a hústerméket, amit korábban megrendelt, azonban később kiderült: nem kifizetés, hanem furcsa csalás történt. 

Ugyanis a szervezett találkozón megjelent egy ismeretlen férfi, aki átvette a húsért kifizetendő 700 ezer forintot, majd azzal a lendülettel távozott. Viszont hamar kiderült, hogy csalás történt, ezért a zsaruk gőzerővel keresni kezdték az ismeretlent, akit csakhamar be is azonosítottak, elfogtak, majd csalás miatt ki is hallgattak. Vallomásában viszont hajmeresztő okokkal magyarázta tettét: azt állította, hogy nem szándékos csalás történt. Azt hitte, csak ajándékot kap.

 

– A 48 éves férfi vallomásában elmondta, hogy azt gondolta a pénzről, ajándékba kapta, így azt átszámolta és zsebre tette. A zsákmányt visszaadni már nem tudta, mivel állítása szerint még aznap elveszítette írta a Facebookon a BRFK. A pénz helye így egyelőre ismeretlen, a férfi viszont csalás miatt felelhet a későbbiekben. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek