Földönkívüliek

Megszólalt a kiválasztott, döbbenetes dolgot állít a földönkívüliekről

Létrehozva: 2022.07.20.

A férfit már gyerekkorától kiszemelték az idegenek.

Egy brit férfi azt állítja, hogy többször is elrabolták a földönkívüliek, akik amúgy az emberiség kapcsolattartójává is kinevezték őt. Ezek után nagyon úgy fest, hogy a tudósoknak innentől felesleges az űrből jövő üzenetekkel foglalkozniuk, Michael Alans ugyanis kinevezte magát a kiválasztottnak, aki képes rendszeresen kapcsolatba lépni az idegenekkel.

A 45 éves targoncás szerint gyermekkorában kezdődött a dolog: már a 80-as években például már képes volt lerajzolni azt a lényt, aki először kommunikált vele.

A legkorábbi emlékem egy idegenről még gyerekkoromból való. Egyszer simogatást éreztem a fejemen, azt hittem, édesanyám az, de amikor kinyitottam a szemeimet, ledöbbentem és megrémültem, amikor megláttam, hogy egy űrlény ül ott, ahol anyámnak kellett volna!

Kisfiúként nem fogtam fel, amit átéltem. Eleinte azt hittem, hogy azok a lények, amik a szobámban olykor megfordulnak, valamiféle vadon élő állatok, amiket még sohasem láttam.

Végül rájöttem, hogy ők földönkívüliek. Világosan közölték, hogy kiválasztottak engem – magyarázta a férfi.

Annak ellenére, hogy csak nehezen emlékszik vissza a találkozásokra, Alans elmondása szerint egyszer egy fénysugár rántotta fel egy űrhajóba.

Egyik alkalommal teljesen bénultan ébredtem fel a kora reggeli órákban. Láttam egy kék fényt a hálószobám ajtaja alatt és az árnyékokat a nappaliban.

Az utolsó dolog, amire emlékszem, hogy három szürke földönkívüli állt előttem, és a vezetőjük adott egy pofont az arcomra.

– számolt be élményeiről Alans.

A férfi úgy véli, családjában nem ő az egyetlen, akit kiszemeltek maguknak az idegenek, szerinte például édesanyja is látott már hasonlót – írja a LadBible. Feleségét egyelőre nem tudta meggyőzni élményei igazságáról, ezért az asszony megtiltotta a férfinek, hogy ilyesmi szóba kerüljön az otthonukban. Alans ezért most úgy döntött, könyvet ír róla, hogyan lett ő a földönkívüliek kiválasztottja.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek