Hihetetlen

Ledöbbentek a turisták, ufót üldözött két vadászpilóta a nemzeti park felett

Bors

Létrehozva: 2022.07.23.

Lánya felvételét látva az idős férfi egészen biztos volt abban, hogy földönkívülit láttak fényes nappal.

Teljesen ledöbbentek a Main állambeli turisták, amikor nem mindennapi esemény bontakozott ki felettük.

Alex McCall a lányával és unokáival az Acadia Nemzeti Parkban volt, amikor a katonai repülőgépek hirtelen átrobogtak az égen. Amikor felpillantottak, hogy megnézzék mi történt, akkor látták meg, hogy a két repülőgép egy fehérnek tűnő ufót követ.

Fotó: Twitter

A lányának sikerült megörökítenie azt a pillanatot, amikor a három repülőgép a park felett eldübörgött, mielőtt eltűntek a felhők között. Miután visszanézték a felvételt, biztosak voltak benne, hogy a TicTac-alakú UFO nem lehetett egy másik repülőgép.

Alex, aki 25 éves repülési tapasztalattal rendelkezik, azt mondta: – A lányom készítette a videót. Akkor hagyta abba a filmezést, amikor már nem látta őket. Egy iPhone-nal készült, amikor Maine-ben nyaraltunk. Több tucat, ha nem több száz ember volt körülöttünk. Vannak emberek, akik nyilvánvaló tanácstalanságukban, azt mondják, hogy CGI.

Alex elmondása szerint egyébként már nem először találkozott ufóval.

– Láttam egy ufót 1996-ban, és tudom, hogy mit láttam. Sajnos nem készítettem róla képet. Azért tudom, hogy néhány észlelés mögött van valami, mert egyszer már éltem át hasonlót – állította teljes meggyőződéssel a férfi.

Hogy valójában mi történhetett, az döntse el mindenki maga. A teljes felvételt az ufót kergető vadászgépekről a The Sun oldalán nézhetitek meg. 

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek