Családi dráma

Elsírták magukat a rendőrök is: megölte gyermekeit és a feleségét egy apa, majd önmagával is végzett

Létrehozva: 2022.08.05.

Módosítva: 2022.08.05.

Egy édesapa végzett a családjával.

Sokkoló esemény rázta meg az orlandói szomszédságot. A 45 éves Donovan Michael Ramirez végzett 39 éves feleségével, 22 éves lányával, 11 éves és 7 éves kislányával, majd öngyilkos lett.

A rendőrség egy családtag kérésére ment ki a családhoz, ugyanis nem reagáltak semmilyen megkeresésre. Amikor a rendőrök behatoltak a házba, többeket is megrázott a látvány. Egyelőre nem tudni, a családfő miért követte el a szörnyűséget.

A szomszéd, Justin Rossilini elmondta, hogy a család körülbelül két hónapja bérelte ki a házat, rendes, normális embereknek tűntek. 

„Szerintem ez valóban olyan, mint egy legrosszabb rémálom” – mondta Rossilini menyasszonya, Heather Collins. "Nem tudni, miért tette. Ez teljesen sokkoló".

Egy másik szomszéd szerint ilyen mészárlásnak sosem lenne szabad bekövetkezni. "A teljes szomszédságot lesokkolta a hír. Ilyet nem lenne szabad csinálni. Ha összecsapnak a fejed felett a hullámok, akkor se keverj bele mást a te szerencsétlenségedbe. Nagyon sok emberrel lehet beszélni, ha magunk alatt vagyunk. A rendőr, aki először bement, percek alatt kifordult a házból és rosszul lett."

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek