Halál

Holtan találták az influenszer lányt az út szélén: halála előtt még posztolt egy utolsót

Létrehozva: 2022.08.22.

Múlt héten jelentette be családja az influenszer eltűnését.

Egy modell és influencer holttestére bukkantak egy mexikói autópályán. A 28 éves Yessica Hernandez Prado eltűnését múlt héten jelentette be a családja. Augusztus 11-én, eltűnése előtti napon a modell megosztott egy bejegyzést a Facebookon: „Soha nem leszünk többé ilyen fiatalok, fogadd el ezt, lépj ki, utazz, vedd meg, amit annyira szeretsz, mosolyogj, érezd jól magad!"

Yessicának 36 000 követője volt az Instagramon , ahol szelfiket és képeket osztott meg mindennapi életéről, valamint videókat a TikTokon 47 000 követőjével.

Miután megtalálták a holttestét, édesanyja ennyit írt ki a Facebookra: „Eddig csak annyit tudok, hogy holtan találták a Mexikó-Toluca autópályán, a 20-as kilométernél. Hiányzol. Te leszel az én nagy örök szerelmem. A barátaid arra várnak, hogy elköszönjenek tőled. Felejthetetlen vagy, és mindig ott leszel mindannyiunk szívében, akik szeretünk téged."

A jelentések szerint Hernandez Prado egy vígjátékot forgatott a Televisa számára a mexikóvárosi stúdiójukban aznap, amikor eltűnt. A felvétel után kiment ünnepelni, és soha többé nem hallottak felőle.

Az influencer, aki 14 évesen kezdett modellkedni, TV-műsorvezetőként is dolgozott a Televisánál, és „La Babyy” néven ismerték a közösségi médiában. Két kisgyermeke volt. A rendőrség még nyomoz a halála ügyében, egyelőre nem tudni, hogy baleset áldozata lett-e, esetleg meggyilkolták, vagy önkezével vetett véget az életének.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek