Tragédia

A rendőrök is elsírták magukat, amikor beléptek a házba: holtan találták az édesanyát és 14 hónapos tündéri kisfiát

Létrehozva: 2022.09.08.

A kisfiú 2-3 nappal túlélte édesanyját, de senki nem kereste.

Szörnyű tragédia rázta meg az angliai Whitehavent. Egy 27 éves édesanyát és 14 hónapos kisfiát holtan találták meg a lakásukban. Az eset azért is különösen megrázó, mert a kisfiú 2-3 nappal túlélte az édesanyját, majd a kiszáradás következményei miatt halt meg. Még a rendőrök is elsírták magukat, amikor rátaláltak.

Natalie Kane terhessége előtt drogfüggő volt, ám amikor megtudta, hogy várandós a kis Harryvel, azonnal letette a szert. Orvosi segítséget kért, és halála napjáig tiszta is maradt. A halottkém jelentése szerint - amelyet most hoztak nyilvánosságra - azonban halálát a drog okozta, valószínűleg belőtte magát. Natalie halála előtt egy héttel még teszten volt, ahol nem mutattak ki kábítószert a vizeletében és a vérében. 

Mindazok, akik ismerték, odaadó és szerető anyának írták le, akinek az egész élete Harry körül forgott. Nagyon várta az első közös karácsonyukat, rengeteg ajándékot vett a kisfiúnak. Mivel a járatát törölték, nem tudott hazautazni a nagymamájához, ezért azt tervezte, hogy egy barátjához mennek. Ám oda sosem érkezett meg. A barátnője, Stacey Hackett nem izgult, azt hitte, mégis a családjával tölti a karácsonyt. Ám amikor 5 nap múlva sem reagált semmire és még a gyógyszereiért sem jelentkezett, felhívták a rendőrséget, akik egy járőrt küldtek a nő lakására.

A szomszédok elmondták, hogy napok óta nem látták a nőt és a kisfiút, viszont hallani lehet, ahogy a fürdőszobában egyfolytában folyik a víz. Amikor a rendőrök beléptek a lakásba, Natalie-t a becsomagolt ajándékok mellett találták holtan a nappaliban, míg Harryt a fürdőszobában.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek