Gyilkosság

Az egész falu megdöbbent: holtan találták otthonában az édesanyát és 12 éves kislányát

Létrehozva: 2022.09.13.

A környéken lakókat teljesen letaglózta a hír.

Egy odaadó anyukát és 12 éves lányát holtan találták otthon egy csendes vidéki suffolki faluban, a rendőrség pedig letartóztatott egy férfit kettős gyilkosság gyanújával. A 44 éves Jillu Nash és 12 éves autista lánya, Louise a két hálószobás lakásukban voltak, amikor a rendőrök megérkeztek és megtalálták a holttestüket.

A barátok és a szomszédok azt mondták, hogy megsemmisítették őket a halálesetek, és Jillut kedves anyának nevezték, aki odaadóan gondozta lányát, aki a sudburyi Hillside speciális iskolában tanult. A gyilkosság megdöbbentette a szomszédokat, mivel nem hitték volna, hogy ilyen csendes vidéken is megtörténhet ilyen. 

„Nagyon vicces, melegszívű és gondoskodó nő volt, aki borzalmasan szerette a lányát. Csak nagyon-nagyon szomorú, hogy ez mindkettőjükkel megtörtént. Nem érdemelték meg ezt" - mondta egy szomszéd.

A 46 éves, súlyos sérüléseket szenvedett férfit a rendőrök a házban őrizetbe vették, majd kórházba szállították.

A halottkém vizsgálata szerint az anya a "nyakára nehezedő nyomás" miatt halt meg, Louise halálának okait még vizsgálják.

Egy szomszéd azt mondta: "Gyönyörű hölgy volt. Nagyon boldog volt, és mindig mosolygott. Bárkinek segített. Mindig megkérdezte, hogy vagyunk".

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek