Dráma

Csak a háta fájt: kiderült, már csak 2 hónapja van hátra a családapának

Címkék
frissrákos

Létrehozva: 2022.09.08.

Az orvosok azt mondták neki, csak becsípődött a háta. Kiderült, hogy rákos.

Egy apának tragikus módon mindössze két hónapja van hátra, miután halálos rákot összetévesztettek a hátfájással. A 34 éves londoni Darren Mulqueen 18 hónappal ezelőtt fitt és egészséges volt, és a hadseregben dolgozott, amikor elviselhetetlen fájdalomra ébredt. A párja tanácsára ellátogatott az orvoshoz, aki szerint csak becsípődött a háta, ezért paracetamolt írt fel a fájdalomra.

A panaszai csak nem akartak elmúlni, hiába ment többször is vissza az orvoshoz. Végül elmentek egy családi nyaralásra, ahonnan visszatérve azonnal kórházba szállították, olyan erős lett a fájdalma. Az orvosok végül a kórházban CT vizsgálatra küldték, amely során kiderült: a családapának hasnyálmirigyrákja van. 

Darren nővére, Michelle Vassell (40) így nyilatkozott: "Mindannyian sokkos állapotban voltunk, egyikünk sem gondolta, hogy ez lesz belőle. Bízol a háziorvosodban, és úgy gondolod, nincs okod megkérdőjelezni a diagnózisukat, hiszen ők a szakértők. Soha nem hittük volna, hogy rák lesz".

Nemsokára Darren képtelen volt a hátára feküdni, és jószerével ülve aludt. Sokat fogyott, csökkent az étvágya, és hegek és égési sérülések borították a hátát, mivel gyakran kellett forró vizes palackot használnia a fájdalom enyhítésére. A diagnózis után elkezdték nála a kemoterápiát, de abba kellett hagyniuk, annyira legyengítette és nagyon sokat hányt a kezeléstől.

Az újabb vizsgálatok - amelyek eredményére 2 hetet kellett várni - azt mutatták, hogy a rák áttétet képzett a férfi máján. Az orvosok csak 2-3 hónapot adtak neki. 

„Szívünk összetört és levertek vagyunk” – folytatta Michelle. „Darren a legcsodálatosabb testvér, fiú, apa és nagybácsi, és el sem tudjuk képzelni nélküle az életet. A minap Darrent meglátogatta a hadsereg őrmestere, és a férfi könnyekben tört ki. Bárki, aki megismeri Darrent, még ha nem is régóta ismeri, azonnal a szívébe zárja."

Darren egy dolgot kért még halálos ágyán a családjától: kezdjék el terjeszteni a történetét, hogy az emberek menjenek el orvoshoz, ha fáj valamijük. Így talán időben észre lehet venni egy nagyobb bajt.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek