Terhesség

Azt sem tudta, hogy terhes, suli előtt, a nappaliban szülte meg gyermekét a tinilány

Létrehozva: 2022.09.12.

A tini anyuka elárulta: fogalma sem volt arról, hogy terhes, egészen addig, amíg egy nappal azután, hogy visszament az iskolába, a nappali padlóján megszülte gyermekét.

Nem mindennapi történetet osztott meg követőivel egy fiatal anyuka a TikTokon: Alexis Queen ugyanis 15 évesen úgy szülte meg gyermekét, hogy szó szerint az utolsó pillanatig azzal sem volt tisztában, hogy terhes lenne. Sőt: minden jel arra mutatott, hogy nem vár babát.

Mint mesélte, nem voltak terhes tünetei, és továbbra is rendszeres menstruációja volt, élete azonban teljesen a feje tetejére állt, amikor anyja meglátta a baba fejét, amikor benézett lánya szoknyája alá.

 

A lány felidézte: akkor kezdett gyanakodni, amikor anyja elárulta, hogy gyakran tapasztalt gyomorégést, amikor terhes volt vele. Mivel maga is gyomorégéstől szenvedett, úgy döntött, hogy terhességi tesztet csinál, de az negatív lett. Épp ezért biztos volt benne, hogy mind a gyomorégés, mind az iskola első napja után tapasztalt hátfájás valami más következménye. Bevett egy fájdalomcsillapítót, hogy tudjon pihenni, ám végül egész éjjel fent volt a hátfájás miatt, hajnalban pedig azon kapta magát, hogy szülni készül.

Mielőtt iskolába indultam, kimentem a mosdóba. Késztetést éreztem arra, hogy nyomjak. Kiáltottam anyámért, és elmondtam neki, hogy azt hiszem, szülök.

Az anyja ezt követően nézett be lánya szoknyája alá, és pillantotta meg a baba fejét. Bizony nem volt mit tenni, a szülés megindult. Alexis egy másik videóban felfedte: végül a nappali padlóján hozta világra gyermekét. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek