Sokkoló

Fodrásza küldte orvoshoz, már csak hónapjai vannak hátra a fiatal férfinek

Létrehozva: 2022.10.12.

Több orvos is elküldte, végül megrázó diagnózist közöltek vele.

Forrás: GoFundMe

Még tavaly év végén lett figyelmes egy furcsa fekete anyajegyre egy Nicholas Smithson nevű férfi, akinek orvosa megnyugtató választ adott: mint mondta, nem ad okot aggodalomra a jelenség. Habár később elkezdett hegesedni, és a mérete már egy borsóéval egyezett meg, több másik orvos is biztosította róla a férfit, hogy anyajegye ártalmatlan.

Smithsont aztán hónapokkal később, egy fodrásznál tett látogatásánál ismét meggyőzték, hogy látogasson meg egy bőrgyógyászt.

A 38 éves férfinak most fél évet jósoltak.

A fodrászom, Vicki megígértette velem, hogy elmegyek egy specialistához – mondta Smithson a Tyla című portálnak.

A bőrgyógyászati klinikára nyugalommal lépett be, hiszen két orvos is azt mondta, nincs mitől félnie. Ez a szakember azonban még különleges műszerek nélkül, első ránézésre is megállapította, hogy nagy a baj: mint kiderült, Smithsonnak negyedik stádiumú melanomája van.

K*rvára meg fogok halni! Ez meg fog ölni!

– mondta magából kikelve a férfi, akinek azóta eltávolították az anyajegyét, és a közelben lévő nyirokcsomót is, ám a rák továbbterjedt a nyakában. 

Kezelését a Smithson szervezete nagyon rosszul viselte, ezért azt fel kellett függeszteni – orvosai ekkor közölték vele, hogy már csak 6 hónapja van hátra.

A férfi most azért állt a nyilvánosság elé történetével, mert szeretné felhívni a figyelmet arra, hogy attól, hogy egy orvos ártalmatlannak hisz valamit, több szakembernek is fontos látnia azt.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek