Fájdalom

Hiába várja haza 8 éves kislánya: holtan találták meg az eltűnt édesanyát

Létrehozva: 2022.10.15.

Az édesanyát párja gyilkolta meg.

Holtan találtak egy brit anyukát Peruban, miután a barátja bevallotta, hogy meggyilkolta és a telefonbeszélgetést eljuttatták a rendőrségnek. Karla Xiomara Zelaya Godoy holttestét egy kék zacskóban eltemetve fedezték fel Limában, a rendőrség pedig jelenleg perui társára, Jorge Alfredo Minaya Garayra vadászik, akiről azt feltételezik, hogy szökésben van az Egyesült Királyságban.

Karla, a Londonban élő hondurasi-spanyol állampolgár a múlt hónapban a dél-amerikai országba utazott, hogy Garayvel töltse az idejét. Számos turisztikai látványosságot felkerestek és folyamatosan posztoltak a közösségi oldalaikra. Karla, akinek van egy 8 éves lánya, szeptember 22-én beszélt utoljára édesanyjával, amikor éppen Garay nagymamájához tartottak Limába. Azt mondta, a látogatás után Spanyolországba repül a családjához, de sosem érkezett meg. A családja bejelentette az eltűnését.

Nem sokkal később a rendőrség kapott egy hangfelvételt, amelyen Garay Karla testvérével, Erick Zelayával beszél és bevallotta, hogy megölte az asszonyt és a testet a nagymamája házánál rejtette el. Hétfőn a rendőrség meg is találta Karla maradványait a kék zacskóban a nagymama terasza alatt egy sekély sírhantban.

"Sokan szerették. Van egy 8 éves lánya, akinek rettenetesen hiányzik" - nyilatkozta összetörten Karla testvére, Erick.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek