Gyász

„Nyugodj békében, drága fiam” - Tragikus hirtelenséggel elhunyt a 36 éves színész

Bors

Létrehozva: 2022.10.24.

Az egész hollywoodi filmipar gyászolja a váratlanul elhunyt sztárt. Sokakat inspirált és mindenki azonnal a barátja lett, aki megismerte.

Sokkoló hírt jelentettek be, minden előzmény nélkül életét vesztette Drew Cockton, aki a Dragons Den sztárja volt. Halála előtti napokban, utolsó posztjában, szokásához híven inspiráló tanácsokat osztott meg követőivel.

Kifejtette abbeli véleményét, miszerint mindenkinek félelem és ítélkezés nélkül kellene tudni megnyílni a munkán kívüli életéről. Tragikus halálának a hírét édesanyja jelentette be közösségi oldalán.

- Igazán, teljesen összetört szível kell közölnünk, hogy szeretett Drew Peter George Coctonunk (az én gyönyörű fiam) tegnap békésen elhunyt otthonában. Hihetetlenül le vagyunk sújtva. Az élet soha, de soha többé nem lesz ugyanolyan. Nyugodj békében, drága fiam – írta a gyászoló édesanya.

Drew nemcsak a filmiparban dolgozott, hanem 2017-ben saját vállalkozást indított, illatgyertyákat kezdett gyártani. A körülbelül 750 fontba (354 ezer forint) kerülő gyertyája, a világ legdrágább olajait és parfümjeit tartalmazza. Még Meghan Markle és Harry herceg esküvőjére is tőle rendeltek – írja a Mirror. 

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek