Búcsú

"Örökre szeretni foglak" - a kistestvére búcsúzott a balesetben elhunyt édesanyától

Létrehozva: 2022.10.19.

Egy szörnyű baleset kettétörte egy család életét.

Egy összetört szívű család megrendítően tiszteleg egy szerető anyuka előtt, aki egy horror autóbalesetben halt meg. A 42 éves Southport-i Sarah Kirsty Lumb autójába belerohant egy másik sofőr, a helyszínen életét vesztette az édesanya. 

Sarah lánya, Jess így nyilatkozott az édesanyjáról: "Csodálatos, együttérző és szerető anya volt, aki nagyon fog hiányozni. Olyan ember volt, aki mindent és mindenkit maga elé helyezett. Ő volt az a ragasztó, amely mindenkit összetartott, és hálás vagyok, hogy anyámnak nevezhetem."

"Sarah egy gyönyörű, csodálatos anya volt, nővér és társ. Most egy óriás lyuk éktelenkedik az életünkben, amelyet nem lehet soha befoldozni. Szeretlek és őrülten hiányzol. Hamarosan találkozunk" - búcsúzott az anyától a vőlegénye, Chris.

Öccse, Anthony szintén érzelmes tisztelgést hagyott nővére előtt, emlékezve arra, milyen támogatást nyújtott neki egész életében. 

„Gyönyörű nagytestvérem. Mindig mellettem voltál az első naptól kezdve egészen mostanáig, végre nyugodt lehetsz, és anyukánkkal lehetsz, aki lenéz mindannyiunkra. Nagyon fogsz hiányozni! Örökké szeretlek, a kistestvéred, Anthony."

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek