Bika

Szörnyű baleset történt: szülei végignézték 9 éves kisfiuk haláltusáját

Létrehozva: 2022.10.10.

Hiába voltak a helyszínen a mentők, az életét nem tudták megmenteni.

Meghalt egy kisfiú, miután leesett egy műbikáról Spanyolországban. Hiába voltak a helyszínen a mentők, a gyerek szíve az esés után leállt, nem tudták újraéleszteni. A szülei végignézték a haláltusáját.

A gyász gyertyái
 

Halálát megerősítve a sürgősségi szolgálatok koordinációs központjának szóvivője azt mondta: „A sürgősségi egészségügyi mentők nem tudták megmenteni egy kilencéves kisfiú életét, aki hirtelen szívmegállást szenvedett, miután lezuhant egy műbikáró Lobosillóban."

A La Opinion de Murcia lapnak egy szemtanú azt mondta, a gyerek nem tudott rendesen megkapaszkodni, ezért zuhanhatott a földre, ahol azonnal eszméletét vesztette. A mentősök hiába küzdöttek hosszú ideig a gyerek életéért.

Az üzemeltető azt nyilatkozta, nem érti, mi történhetett, a bika még be sem gyorsult, lassú ütemben ment. Ezt a lassú ütemet arra használják, hogy a játékosok tudjanak még fotózkodni. A kisfiú mégis ekkor esett le az állatról. A rendőrség még vizsgálja a baleset körülményeit.

A műbikák okozta tragédia nem is olyan ritka. Tavaly az Egyesült Királyságban meghalt egy menyasszony a dél-yorkshire-i Sheffieldben, miután leesett egy rodeó bárban egy műbikáról. A 26 éves Jessica Lally lesújtott szeretteit hagyta hátra, köztük párját, akihez alig pár hét múlva kellett volna feleségül mennie.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek