Dráma

A szülők azt hitték, csak egy anyajegy, de rákos volt az egyéves kislány

K.B.

Létrehozva: 2022.12.19.

A szülők egy ártatlan kivizsgálásra vitték el egyéves babájukat, de aztán minden a feje tetejére állt. Úgy érzik, hogy az egész életük megváltozott a diagnózissal.

Legrosszabb rémálmukban sem gondolták a szülők, hogy halálos betegségben szenved ártatlan kislányuk. Az első születésnapján Hallie Evanst orvoshoz vitték a szülei, hogy megvizsgáltassák a hátán lévő anyajegyet.

kórház, gyermekkórház, gyerek, kórházi ágy, illusztráció, kisgyerek, Shutterstock
Képünk illusztráció / Fotó: Shutterstock

Az orvosok számára gyanús lett, így MRI vizsgálatra küldték, amin kiderült, hogy neuroblastómától szenved. Ez egy olyan ritka ráktípus, ami leginkább a csecsemőket és a kisgyermekeket érinti. Hallie gerincének alsó részén és a medencéjében is diagnosztizálták a beteg sejteket.

Lányuk diagnózisát követően a szülők mélyen megrendültek. Úgy érezték, mintha az életük megállt volna és csak akkor lesz minden a régi, ha meggyógyul a kislányuk. Hayley Williamsnek és Jamie Evansónak most pénzre van szüksége, hogy tudják fedezni a kórházba való utazás költségeit - írja a The Sun.

– Két különböző erősségű kemoterápiás kezelésen esett át, mivel az első, amit kapott, nem volt olyan hatásos. Szerencsére az erősebb kemoterápiával már pozitívabb eredményeket látunk. Viszont nagyon megviselte. A legtöbb nap étvágytalan, alig van energiája mozogni, órákig anyukájával fekszik a szobájában – árulta el Hallie apukája, Jamie.

A kislány összetört szívű nagymamája egy adománygyűjtést indított a GoFundMe oldalán, hogy ezzel segítse a családját. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek