Korrupció

Orbán Viktor: Ideje, hogy lecsapoljuk a mocsarat Brüsszelben!

Létrehozva: 2022.12.15.

A korrupciós botrány megrengette az európai intézményeket, folyamatosak a házkutatások, eurómilliókat foglalnak le a rendőrök, és mindenki azt találgatja, mely brüsszeli politikusok lehetnek még érintettek.

Az uniós csúcstalálkozóra rányomta a bélyegét az a tény, hogy letartóztatták az Európai Parlament baloldali alelnökét korrupciós vádakkal, mondta Orbán Viktor miniszterelnök.

Mindenki tudta, hogy Brüsszel tele van korrupciós ügyekkel, de most már olyan szintet ért el a dolog, hogy a rendőröknek is intézkedniük kellett. A korrupciós botrány megrengette az európai intézményeket, folyamatosak a házkutatások, eurómilliókat foglalnak le a rendőrök, és mindenki azt találgatja, mely brüsszeli politikusok lehetnek még érintettek. Sokak szerint a szálak a legmagasabb szintekig is elvezethetnek. A mai napon meghallgattuk az Európai Parlament elnökét, felszólítottuk, kezdeményeztük, hogy a brüsszeli korrupciós botrány mély és átfogó kivizsgálása történjen meg. Ideje, hogy lecsapoljuk a mocsarat Brüsszelben!

- fogalmazott a kormányfő a Facebook-oldalára feltöltött videóban.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek