Zsaruk

Ilyen jól táncolnak a magyar zsaruk: felrobbantotta a netet a videó

Címkék
rendőrség

Bors

Létrehozva: 2023.01.05.

Kommentelők hada üzent a rendőröknek, és mindenki dicséri őket!

– Szívből gratulálok! Ez nagyon jóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!!!!!!! - üzente a Bors Facebook-oldalán az egyik olvasó a zsaruknak. Hatalmasat futott ugyanis a neten a Budapesti Rendőr-főkapitányság Jerusalema-tánca. A videót eddig több mint hétmillióan látták az interneten. Kommentelők is akadtak bőven, a többség csak megerősíteni tudta, hogy megérdemelten választották a produkciót a világ legjobb 70-je közé. 

– Gratulálok a színvonalas előadáshoz és az elit helyezéshez!!!!!! - írta egy kommentelő. Egy másik megjegyezte:"Vidám az összetartozást erősítő, üdvös örömteli tánc volt. Impozáns fővárosi környezetben. Igazán bevonhatnák a pécsi, komlói kollégákat. Mert nonstop traffipax-szal bíbelődnek. Új kapitányunk rendet ígért, én másmilyenre gondoltam"

Jerusalema-tánc, kihívás, rendőrség, BRFK, közlekedésrendészet
A rendőrök hónapokig próbálták a produkciót  Fotó: Youtube / PoliceHungary

– A kihívásnak két célja volt. Egyrészt ezzel emlékeztünk 2021. április 24-én, Sárkányölő Szent György, a rendőrök védőszentjének napjára, másrészt így köszöntük meg Budapestnek a covid okozta lezárásokért a türelmet - mesélte a Borsnak Nothoff Ingrid rendőr őrnagy. A BRFK Kommunikációs Osztályának kreatív tartalmakért felelős vezetője azt is elárulta, hogy a koreográfiát Horváth Orsolya rendőr százados tanított be a csapat számára.

Jerusalema-tánc, kihívás, rendőrség, BRFK, közlekedésrendészet
52 rendőr és rendőrségi alkalmazott, köztük helyszínelők és járőrök is csatlakoztak a kihíváshoz Fotó: YouTube / PoliceHungary

Kitettek magukért a rendőrök: hat helyszínen táncoltak

A Halászbástyán, a Citadellán, a Hősök terén, a Bazilika előtt, az Andrássy úton és a Vajdahunyad-várban is táncoltak a zsaruk, a forgatás napokig tartott. A céljuk ezzel az volt, hogy közben láttassák Budapest legszebb helyszíneit is. A kommentekből a Bors számára az derült ki, hogy leginkább a motoros rendőrök bemutatója keltette fel a nézők érdeklődését, amit látványosan drónnal rögzítettek.

Jerusalema-tánc, kihívás, rendőrség, BRFK, közlekedésrendészet
A BRFK egyik Facebook követője jelezte a zsaruknak, hogy a táncuk a világ legjobb Jerusalema-produkcióit bemutató videói közé választották az övékét Fotó: YouTube / PoliceHungary

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek