Aktuális

Hatalmas siker lesz a Valentin-nap ezeknek a csillagjegyeknek

Címkék
horoszkóp

Létrehozva: 2023.02.14.

A legmerészebb álmai válhatnak ma valóra a szerelemben. Aki eddig hűvösnek mutatkozott, ma olvadni látszik, és egyáltalán nem tűnik olyan megközelíthetetlennek, mint eddig. Használja ki az alkalmat, és ha csak finom eszközökkel is, de kezdeményezzen!

2023. február 14.

Horoszkóp



 

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A legmerészebb álmai válhatnak ma valóra a szerelemben. Aki eddig hűvösnek mutatkozott, ma olvadni látszik, és egyáltalán nem tűnik olyan megközelíthetetlennek, mint eddig. Használja ki az alkalmat, és ha csak finom eszközökkel is, de kezdeményezzen!



 

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Szép nap vár ma önre, és attól sem kell félnie, hogy hiába megy el. Sok mindent elintézhet, amire eddig reménye sem volt. Pénzügyekben, üzleti ügyekben egyaránt sikerrel járhat. És ráadásul közben kellemes emberekkel találkozhat. Ha szingli, akkor valakit különösen segítőkésznek találhat.



 

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Ma mintha egyenesen késztetést érezne arra, hogy másokkal konfliktusba keveredjen. Ha azonban képes jól csatornázni ezt a hatalmas energiát, ami önben lakozik, és elkerüli a perlekedő hangulatot, akkor nagy lépéseket tehet előre. Szellemileg és fizikailag fáradhatatlan lesz!



 

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Valentin-napon nagy szüksége van az otthon nyújtotta biztonságra, ösztönösen keresi a lelki védettséget, szeretné érezni, hogy valahová tartozik, és Valentin-napon ez meg is adatik önnek. Ön is meg tudja érezni mások lelki szükségleteit, és sokat segíthet a szeretteinek.



 

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ön lehet a mai nap nagy hódítója, csábítója. Minden szempontból ellenállhatatlannak bizonyul, nem csak a szerelemben. Munkahelyén, üzletben egyaránt ön diktál. Ma mindent keresztülvihet, mindenkit az ujjai köré csavarhat.



 

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Túlságosan lelkiismeretes, ami még jó is lehetne. A bajt az okozza, hogy annyi mindent vesz a vállára, s még mások is megfejelik ezt, látva a munkabírását. Ha nem vigyáz, a stressz lassan felemészti a jó kedvét. Pedig az mindennél fontosabb.



 

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Bármikor képes belemenni egy kapcsolatba, mert az életet nem tudja elképzelni tartósan társ nélkül. Mivel nyitott, jókedvű személyiség, az ismerkedésre sokszor van lehetősége, mint például ma is. Nem biztos, hogy holnap is ugyanezt a személyt gondolja alkalmasnak, de ma nagyon izgalmasnak találja az illetőt!



 

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

A Skorpió mindenkor képes leszállni a saját mélységeibe, és nem retten meg attól, amit ott talál, ebből kifolyólag igencsak jól ismeri az emberi természetet. Ne lepődjön meg tehát, ha a barátai a legszívesebben önhöz fordulnak segítségért, tanácsért. Ma is fontos ügyben kell tanácsot adnia.



 

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Valaki, aki amúgy szereti önt, túlságosan is befolyásolni akarja. Ez addig jó, amíg nincs teljesen ellentétben az ön elvárásaival, reményeivel. De ha mindent másként tesz, mint ahogy magától szeretné, akkor el kell gondolkodnia, hogy jól van-e ez így...



 

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Mostanában talán egyedül érzi magát: akkor is, ha nagy társaság vagy család veszi körül, mert még sincs senki, akivel nagyon személyes, belső dolgairól beszélni tudna. Egy régi barát viszont segíthet. Keresse fel!



 

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Többet kellene törődnie saját magával! Túl sokan veszik körül, túl sok külsődleges akarat tüzében áll: ezek kioltják egymást, de ami még nagyobb baj, a saját útját takarják el ön elől... Egy kis elcsendesülés nem ártana. Az estére viszont szervezzen programot a párjával!



 

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Ön finom érzésű, és nagyon gyorsan és jól megérzi, hogy mi van a levegőben. Ma is tökéletesen rá tud hangolódni mások lelkivilágára, és főleg a szerettei felé mutat nagy figyelmességet. Öröm ma a közelében lenni!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek