Részeg balhé

Ámokfutó okozott pánikot a monori vonaton, többen megsérültek

sk

Létrehozva: 2023.03.08.

Módosítva: 2023.03.08.

A bíróság napokon belül meghozta az ítéletet.

Négy férfi egyszerre fogyasztott alkoholt majd közösen a mosdóba távoztak - ebből lett a botrány szombaton a monori vonaton. Egyi utastársuk azt feltételezte, hogy kábítószer van náluk, ezért törött üveggel felszerelkezve próbált tőlük drogot kérni - derült ki a Törvényszék közleményéből. 
A csoport tagjai jelezték neki, nincs náluk kábítószer, de a láthatóan ittas utas ezt nem hitte el. A Tények beszámolója szerint amikor a társaság felé ment az egyik férfi odaugrott és megpróbálta megrúgni, így sérülést okozott neki a törött üveggel. Ezt látva a négyes csoport egy másik tagja a feldühödött utas és a sérült férfi közé állt. Ekkor a kuncsorgó a feje felé szúrt. Bár a férfi kitért a mozdulat elől, a nyakánál megsérült.

Fotó: Illusztráció

Mivel a férfi ellen több eljárás is folyamatban van, fennáll a bűnismétlés veszélye. Az ügyészség felfegyverkezve elkövetett rablás bűntettének kísérlete miatt a letartóztatás indítványozása mellett döntött.

A bíróság azonban a napokban el is rendelte a letartóztatását az elsőfokú bíróságnak a tárgyalás előkészítése során hozandó határozatáig, legfeljebb 2023. április 7-ig.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek