Gyilkosság

Kutyasétáltatóra támadtak rá este, az édesanyja talált rá holtan

Címkék
gyilkosság

LA

Létrehozva: 2023.04.29.

Az üggyel kapcsolatban három személyt vettek őrizetbe.

Három tinédzsert tartóztattak le a rendőrök azután, hogy egy kutyasétáltató férfi meghalt. A 36 éves John Hackettet nevezték meg a Nuneatonban meghalt férfiként. Az ügyben egy diáklányt és két fiút gyilkosság gyanújával letartóztattak.

Szíréna, rendőrség,
Fotó: Pixabay

A helyi mentőszolgálat reggel 8 óra körül sietett John otthonához, ahol a férfi az édesanyjával élt. Az életét már nem tudták megmenteni, a helyszínen halottnak nyilvánították. A rendőrség közleményében azt mondta, hogy úgy gondolják, a 36 éves férfi halála összefügg az előző este történtekkel. A helyiek szerint ugyanis ekkor John a kutyáját sétáltatta a parkban, amikor megtámadták a fiatalok. A brutális támadást videóra vették, a megsérült férfi pedig valahogy még haza tudott menni. Ott talált rá másnap reggel holtan az édesanyja - mondták a szomszédok.

Segített az édesanyja gondozásában. Nélküle teljesen össze fog omlani, és nem tudom, hogyan fog boldogulni. Szerettem volna megkérdezni, hogy van, de a rendőrség nem engedett oda hozzá. Ami történt, az szörnyű, és nagyon megrázta a közösséget

- fogalmazott egy szomszéd.

A három 15 éves fiatal, akiket letartóztattak, továbbra is rendőrségi őrizetben vannak - írja a The Sun.

– Tisztában vagyunk azzal, hogy a közösségi médiában keringenek felvételek a verekedésről, de arra kérünk mindenkit, hogy ne osszák meg azokat, amíg folytatjuk a folyamatban lévő nyomozást a férfi halálának körülményeinek feltárására – kérte a rendőrségi szóvivő.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek