Eltűnt

"Amikor megtudta, hogy az anyukám meghalt, bekattant" - tragédiától tart az eltűnt Zoltán családja

KKP

Létrehozva: 2023.04.06.

Eltűntként keresi albérlőjét egy valkói család. Görömbölyi Zoltán azután ment el otthonról, hogy az őt családtagként kezelő főbérlő édesanyja elhunyt. A 44 éves férfi fogadott szerettei a legrosszabbtól tartanak.

Görömbölyi Zoltánhoz nem éppen volt kegyes a sors fiatalkorában. Az édesapját nagyon korán elvesztette. Az anyja újraházasodott, de a férfinek nem éppen volt rózsás a kapcsolata a nevelőapjával. Mára ő is meghalt, de kilenc évvel ezelőtt az édesanyja is távozott az élők sorából. Azután költözött Valkóra albérletbe, majd folyamatosan jobbra fordult az élete. Kezdetben fizetett a lakhatásért, ám a szállást biztosító család idővel befogadta, és már nem tekintette kívülállónak. Két hete azonban elhunyt a fogadott édesanyja, amit Zoltán képtelen volt feldolgozni.

Görömbölyi Zoltán
Zoltánt befogadta a családba a főbérlője

Zoli olyan nekem, mintha az édestestvérem lenne.

Az édesanyám pedig olyan közel állt hozzá, mint a saját édesanyja. Nagyon megszerettük, ezért őszintén aggódunk érte. Amikor megtudta, hogy az anyukám meghalt, bekattant. Egyszerűen nem volt képes feldolgozni a tragédiát, és elment otthonról. Azóta semmit sem tudunk róla – mondta Zsolt, a férfi fogadott testvére.

Zoltán nem vitt magával telefont, így most a szerettei nem tudják elérni.

Attól tartunk, hogy valamit elkövetett maga ellen.

Természetesen az eltűnését bejelentettük a rendőrségen, ugyanis legalább annyit tudni szeretnénk, hogy Zoltán jól van-e. Már az édesanyám temetésére sem jött el – magyarázta Zsolt.

Zoltán korábban alkalmi munkákat vállalt, főleg építkezéseken. Jelenleg nincs jövedelme.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek