Esküvő

Megszakad a szív: esküvője napján gázolták halálra a fiatal menyasszonyt

H.Á.

Létrehozva: 2023.05.03.

A násznép sem volt felkészülve az esküvőt követő halálos balesetre.

A boldogító igen kimondása után néhány órával halálra gázolták a 34 éves feleséget. A férje azóta is kórházban fekszik.

Esküvő egybekelés menyegző sablon
Csupán néhány óráig lehettek férj és feleség. (Képünk illusztráció) Fotó: Pixabay

A 34 éves Samantha Hutchinson és a 36 éves Aric Hutchinson egy golfkocsiban hagyták el esküvőjük helyszínét azon a késő éjszakán, amikor egy ittas ámokfutó a 25 m/h-s (40 km/h-s) zónában 64 m/h-s (104 km/h-s) sebességgel beléjük hajtott.

Az ittas 25 éves Jamie Komoroski olyan súlyos sérüléseket szerzett a friss házasoknak, hogy a mindössze néhány órája férjhez ment Samantha belehalt sérüléseibe. Aric továbbra is kórházban fekszik, az ő és felesége jegygyűrűjére pedig édesanyja vigyáz.

Egyelőre azt sem tudni, hogy Aric pontosan tisztában van-e a történtekkel, mivel nagyon súlyos fejsérülést is szenvedett.

A házaspárt sógora, Ben Garrett és unokaöccse, Brogan kísérte, amikor a baleset történt. Ők szintén elszenvedtek néhány sérülést, de már elhagyhatták a kórházat.

Jamie Komoroskit három rendbeli, súlyos testi sértéssel vagy halált okozó súlyos testi sértéssel, valamint egy gondatlan emberölés elkövetésével vádolják.

A nő akár 25 év börtönt is kaphat a menyasszony haláláért, valamint 25 100 dollárig (8,5 millió forint) terjedő pénzbírságot.

Ezenkívül további 15 évet és 10 100 dollárt (3,5 millió forint) kaphat a többi férfinak okozott súlyos sérülésért.

A gondatlan emberölésért további 10 év börtönbüntetést és 5000 dollárig (1,6 millió forint) terjedő pénzbírságot kaphat.

Az egyik hozzátartozó így beszélt a friss házasokról:

Senki nem érdemelne ilyet, de különösen ők nem. Aric és Sam, egy igazi álompár volt.

A helyi hatóságok szerint egyébként a golfkocsival teljesen szabályosan közlekedtek, amikor az ittas nő beléjük csapódott, ezzel örökre megpecsételve sorsukat – írta meg a The Mirror.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek