Szellem

Sokkot kaptak a helybeliek: egy szerzetes szelleme kísért a faluban

Címkék
szellem

P. E.

Létrehozva: 2023.05.13.

Az ősi kolostor falai között bolyong a szellem.

Sokkot kaptak a falusiak, de még a sokat látott természetfeletti fanatikusok is, amikor kiderült, hogy egy szellem kísért egy elhagyott kolostorban. A Paranormal Awakenings Ireland nevű Youtube-csatorna túlvilági nyomozói a galway-i Ross Errilly kolostor romjainál forgattak, amikor kamerával rögzítették a bizarr látványt, egyesek azt hitték, hogy egy szellem lehet.

 

A csoport tagja, Pj Kavanagh elmondta a Galway Beo-nak , hogy szerintük a szellem egy szerzeteshez vagy egy szerzeteshez tartozhatott.

"Egy képet készítettünk az SLS (Strukturált fényérzékelő) kameránkon, miközben élő Facebook-bejelentkezést készítettünk oldalunkon. Az a különleges, hogy a képek mindig Stickman formátumban jelennek meg az SLS képernyőn, de nem ebben a nagyon ritka esetben. Úgy érezzük, elkaptunk egy szerzetest vagy atyafit" - nyilatkozta.

Kavanagh biztosította a szkeptikusokat, hogy a felvételek "100%-ban valódiak", és azt mondta, "soha nem látott még ennyire szilárd dolgot, mint ez".

Kavanaghnak azonban nem ez az első spektrális találkozása – a lelkes szellemvadász rendszeresen közzéteszi csatornáján a kísérteties írországi kalandjairól szóló frissítéseket.

Az egyik különösen hátborzongató videón látható, hogy ő és csapata egy SLS-kamerát használnak – amely minden paranormális fanatikus arzenáljának alapfelszerelése –, hogy észleljenek egy hátborzongató szellemet, amely mintha a padlón vonaglott volna.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek