Gyász

"Örökre űrt hagy a szívünkben" - saját otthonában ölték meg a hőn szeretett fiatal nőt

CHI

Létrehozva: 2023.06.26.

Módosítva: 2023.08.04.

Natashát az egész családja szerette, a rendőrség bukkant rá a holttestére.

Gyilkossággal vádoltak meg egy 27 éves férfit, miután holtan találták a 40 éves Natasha Moriast - írja a The Sun. A nő élettelen testére a saját házában bukkantak rá, miután a rendőrök az aggódó hívások miatt oda mentek.

A Leicestershire-i rendőrség megerősítette, hogy a Coventry-i Rotherham Roadon élő Shannon Grantet vádolták meg a gyilkossággal. Natasha összetört családja megható nyilatkozatban rótta le a kegyeletét.

"Natashát az egész családja szerette, és mindannyiunknak nagyon fog hiányozni. Az élete rövidre sikeredett, és örökre űrt hagy a szívünkben. Ragaszkodunk a közös szép emlékeinkhez és a szeretethez, amit mindenkinek adott, aki körülötte volt, mindig kincsként fogjuk őrizni. Nyugodj tökéletes békében, te gyönyörű lélek. Nagyon szeretünk téged!"

Grant hétfőn jelenik meg a Leicesteri Magisztrátusi Bíróságon. Azóta újabb letartóztatások történtek, négy másik személyt vittek el bűnsegédlet gyanújával. A két 22 és 53 éves férfit, valamint egy 19 éves nőt a nyomozás során szabadon engedték. A negyedik, egy 35 éves nőt a rendőrség óvadék ellenében szabadlábra helyezte, amíg a nyomozás folytatódik.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek