Tragédia

Vonattal ütköztek, csak a kisbaba élte túl a szörnyű balesetet

CHI

Létrehozva: 2023.07.21.

Csak egy kislány maradt életben abban az autóban, ami a sínekre hajtott és egy vonattal ütközött.

Az Idahói Állami Rendőrség beszámolója szerint a Shubin család egy vasúti átjárón haladt át az észak-idahói Bonner megyében, amikor az autót elütötte egy vonat - írja a Newsweek. A 37 éves Mickey, a 31 éves Akasha és fiuk, Jonathan meghaltak a balesetben, és csak a kisbaba, Charlotte Lynn élte túl az ütközést. 

gyász, gyertya
Fotó: Pexels

"A Subaru nem adta meg az elsőbbséget egy tehervonatnak, ami ütközött az autóval, és felborította. Minden utas bekapcsolt biztonsági övvel ült. Mindkét felnőttet és az egyik fiatalkorút a helyszínen elhunytnak nyilvánították. A másik fiatalkorút mentővel egy közeli kórházba vitték, a tehervonat kezelői nem sérültek meg." - írta közleményében rendőrség.

Az elhunyt apa, Mickey testvére, Matthew Shubin a tragédiát követően GoFundMe kampányt szervezett, vagyis támogatást kért. Shubin a következőket írta: 

"Mint sokan tudjátok, Mickey, Akasha és Jonathan Shubin július 15-én, szombaton autóbalesetben elhunyt. Egy gyönyörű kislányt hagytak hátra, Charlotte Lynn Shubint. Támogatást szeretnék kérni, a pénzt Charlotte orvosi költségeire, a lány gyámságának megszerzéséhez szükséges ügyvédi költségekre is fordítjuk."

A GoFundMe-kampány a július 19-i indulása óta már 35 615 dollárt sikerült összegyűjtenie.

A legfrissebb Idaho állami statisztikák szerint 2021-ben 271 ember halt meg balesetekben szerte a Gem State-ben. Abban az évben 56-tal több halálos baleset történt, mint 2020-ban, ami 22 százalékos növekedést jelent.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek