Keresés

Eltűnt a neves magyar pszichiáter, már a rendőrség is keresi

B.P.

Létrehozva: 2023.08.03.

Módosítva: 2023.08.03.

Kiderült, az idős férfi térben és időben nehezen tájékozódik.

Eltűnt a neves magyar pszichiáter, az Integratív Pszichoterápiás Egyesület örökös tiszteletbeli elnöke, a Kognitív viselkedésterápia című kötet társszerzője, dr. Mórotz Kenéz Örkény. A rendelkezésre álló adatok szerint a 79 éves férfi 2023. augusztus 3-án otthonából ismeretlen helyre távozott. Fontos tudni róla, hogy térben és időben nehezen tájékozódik. Dr. Mórotz Kenéz Örkény eltűnését hozzátartozója jelentette be a rendőrségen. A Balatonalmádi Rendőrkapitányság felkutatására tett intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

Flashing,Lights,Of,The,Police,Car,Into,The,Checkpoint,In
Fotó: ChiccoDodiFC / Shutterstock

Dr. Mórotz Kenéz Örkény személyleírása: 160 centiméter magas, átlagos testalkatú, barnás-őszes rövid hajú, ősz szakállas. Eltűnésekor szürke bermudanadrágot, fekete pólót viselt fehér felirattal. 

Dr. Mórotz Kenéz Örkény fényképe ITT látható, amíg a rendőrség vissza nem vonja a körözést.

A Balatonalmádi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik a képen látható férfival kapcsolatban, hívja a Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 88/428-022-es telefonszámon, vagy a +36-30/278-2217-es hívószámot. Továbbá tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek