Eltűnt

Terhes tinilányt keresnek a rendőrök, közel két hete rejtély, hol lehet Valéria

Létrehozva: 2023.08.17.

A hatóságok nagy erőkkel keresik az állapotos kamaszt.

Augusztus 5-e óta, azaz lassan két hete nem tudja senki, hol lehet a 17 éves Valéria. A fiatal, állapotos lány ekkor otthonról elindult egy gyöngyöspatai tanyára, családja azonban ennél többet nem tudott a fiatal úti céljáról, azóta pedig semmit semmit sem hallottak felőle. A rendőrség sem bukkant a nyomára, így most a lakosság segítségét kéri a szomolyai  lány felkutatásában.

Valéria láthatóan állapotos, 153 centiméter magas, vékony testalkatú, hosszú haja barna és hullámos, szeme szintén barna. Eltűnésekor fekete színű pólót, kék farmernadrágot és fekete-fehér talpú cipőt viselt. Fotója (amíg elő nem kerül) ide kattintva nézhető meg.

Segíts megtalálni a terhes tinilányt!

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik Valéria tartózkodási helyével kapcsolatban, hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-46/514-506-os telefonszámon. Továbbá a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok a nap 24 órájában fogadják a bejelentők hívásait. A névtelenség megőrzése mellett is tehetnek bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán.

 

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek