Baleset

"Felbecsülhetetlen ajándék volt" - teljesen összetört a balesetben meghalt 6 éves kislány családja

Létrehozva: 2023.08.21.

A 6 éves kislány családja nem tud magához térni a sokktól.

Teljesen összetört a családja annak a 6 éves kislánynak, aki egy brutális balesetben veszítette életét, amikor egy furgon a gyalogosok közé hajtott. Millie Gribble a kórházban halt meg a lancashire-i Bartonban történt baleset után, amelyben egy 14 éves fiú és egy 13 éves lány is megsérült. A családja az ágya mellett volt, amikor meghalt.

Millie
Fotó: Lancashire-i rendőrség

Millie szülei érzelmes közleményben emlékeztek meg "kedves, gondoskodó, vicces, okos és energikus" lányukról, aki "mindig beragyogta a szobát". Azt mondták: „Millie nemcsak csodálatos kislány volt, hanem értékes lány, nővér, unoka, unokahúg, unokatestvér és barát, de ami a legfontosabb, felbecsülhetetlen ajándék volt mindannyiunk számára. Nincsenek szavak annak leírására, hogy Millie-t mennyire szerették, és elvesztése milyen hatással volt mindenkire, aki ismerte őt. Millie szeretett a családjával és a barátaival lenni. Szenvedélye volt a focizás, az úszás, az új kalandok keresése".

"Millie szerette házi kedvenceit, a hörcsögét, bátyja macskáját, Miát, és 14 hetes kiskutyáját, Duke-ot. Millie-nek nagyon sok nagyszerű tulajdonsága volt: kedves, gondoskodó, vicces, okos, energikus és élettel teli volt. Millie szeretett egy nagy család tagja lenni, és arról beszélt, hogy egyszer majd saját családja lesz.

Millie rendőr szeretett volna lenni, amikor felnőtt, hogy segíthessen és támogassa azokat az embereket, akiknek szükségük van rá. Rövid 6 éves élete alatt annyi örömet hozott mindannyiunk szívébe, és annyi mosolyt az arcunkra. Életünk hátralévő részében mindig ápoljuk Millie-vel kapcsolatos emlékeinket. Millie huncut bohóckodásaival és imádnivaló humorérzékével mindig megnevettetett és megmosolyogtatott minket.

Millie olyan boldog kislány volt, aki örökké hiányozni fog a családjának, a barátainak és mindazoknak, akik ismerték. Millie talán elmentél, édes, de soha nem fogunk elfelejteni. Reméljük, békében repülsz az angyalokkal. Szeretlek mindig teljes szívünkből Anyu és Apu".

A furgont vezető 59 éves férfit letartóztatták.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek