Munka

Lefagyott a vásárlók arca attól, amit az Aldi egyik dolgozója művel a hátsó raktárban

B.

Létrehozva: 2023.09.17.

Hogy telhet Alexandra egy napja a munkában?

Hogy készül a magnélküli szőlő? – vetődött fel a kérdés az Aldi Magyarország TikTok oldalán.

Hogy készül a magnélküli szőlő? – vetődött fel a kérdés az Aldi Magyarország TikTok oldalán Fotó: Kallus György / Világgazdaság

Alexandra

– válaszolta az egyik üzlet dolgozója.

Alexandra intézi a hátsó raktárban

– tette hozzá az árufeltöltő.

„Alexandra vagyok, gyümölcsmagozó szakorvos. Az Aldi összes áruházának összes gyümölcsét én operálom. Magozott meggy? Mag nélküli paradicsom? Esetleg lekvár? Én csinálom. De ugyan, nem nagy ügy! Nem tartom számon a teljesítményem” – mutatkozott be a vicces videóban Alexandra.

Kiderült a titok az Aldi pénztárosairól

Az Aldit nemrég arra kérték, magyarázzák el, miért pakolnak olyan gyorsan a pénztárosok. Azt válaszolták, a személyzet tagjait arra ösztönzik, hogy a lehető leghatékonyabbak legyenek, mert ez segít alacsonyan tartani az árakat - írta meg a Mirror.

Hozzátették, természetesen azt is elfogadják, hogy egyes emberek eltérő sebességgel pakolják el a termékeket, és hogy a pénztárosokat külön tanítják, hogyan módosítsanak a sebességükön, hogy az megfeleljen az adott vásárló tempójának.

Viszont azt állítják, hogy pénztáraik 40 százalékkal gyorsabban haladnak, mint a rivális boltoknál.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek