Riasztás

Rendőrök rohanták le a jógaórát, ők sem hittek a szemüknek

KL

Létrehozva: 2023.09.08.

A hatóságokat a lakók értesítették. A rendőrök ledöbbentek, amikor megérkeztek a helyszínre.

Drámai helyzet alakult ki a lincolnshire-i Chapel St Leonards csillagvizsgáló kávézójában, ahova nagy erőkkel vonult ki a rendőrök a minap egy aggódó lakos bejelentése miatt.

A rendőrök is meglepődtek, amikor megérkeztek az esemény helyszínére (Képünk illusztráció) Fotó: Pixabay.com

A földön fekvő emberek miatt a rendőrség azt hitte, hogy tömeggyilkosság zajlik, ám amikor a terembe berohantak, meglepett és döbbent jógázók fogadták őket. A történtekkel kapcsolatban megszólalt a jógaórát rendező St. Leonards, aki a Facebookon a következőket írta:

Ha valaki hallotta a rendőrségi szirénák tömegét a Chapel St Leonard's-ban tegnap este fél tízkor, kérem, nyugodjon meg. Valaki tömeggyilkosságot jelentett be az épületünkben, miután több embert láttak a földön feküdni. Ők a jógaórán meditáló emberek voltak

Megjegyezték, hogy köszönik a hatóságok gyors reakcióját, bár elképzelni sem tudják, mi járt a fejükben, útban hozzájuk. A kávézó megnyugtatta a nagyközönséget, hogy a csillagvizsgálóban esténként rendszeresen tartanak jógaórákat, de nem tagjai semmilyen őrült szektának.

A rendőrség is reagált a történtekre, megerősítették, hogy a hívást egy „jó szándékú” bejelentőtől kapták, de örömmel jelentik be, hogy mindent rendben találtak - írja a Skynews.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek