családi

A fiatal kismama halála után jött világra kisbabája: az apuka zokogva ölelte keblére

Létrehozva: 2023.10.20.

Már megállt a kismama szíve, amikor megszületett a kislány.

Ha babát vár az ember, másra sem tud gondolni, csak arra, hogy milyen csodálatos dolog lesz egy családnak lenni. Már látjuk magunk előtt, hogy apa és anya kézenfogva vezeti a totyogós babát; elképzeljük, mennyi közös program vár majd ránk, és bizonyosan egy idealizált képet látunk magunk előtt. Ebben az időszakban igyekszik mindenki kizárni a negatív gondolatokat. Sajnos azonban rossz dolgok történhetnek. Erica Nigrellivel is egy rettenetes dolog történt. 

baba
Az anya halála után született meg a kislány / Fotó: Pixabay

A texasi Missouri Cityben dolgozott tanárként Erica Nigrelli, és már alig várta, hogy megszülessen a kisbabája. 2013 februárjában besétált a tanterembe, és elkezdte tartani az órát szeretett diákjainak. Már csak három hét volt hátra a szülésig, ugyanakkor Ericának akkora hivatástudata volt, hogy még akkor is dolgozott, akkor is tanított. Éppen az óráját tartotta, amikor egyszer csak rosszul lett. A kezét az asztalra téve próbált megnyugodni, azonban nem sikerült, és elájult. Három másik tanár azonnal odarohant, megvizsgálták, majd defibrillátorral újraéleszették. 

A férje, aki szintén tanárként dolgozott, két emelettel lejjebb tanított, és a gyerekek azonnal szóltak neki. A férfi kétségbeesetten hívta fel a mentősöket, mondván, hogy a terhes felesége, aki 3 hét múlva szülne, elájult. Azonnal jöttek a mentősök,  ahogyan azonban a mentőben is megvizsgálták, észrevették, hogy nincs pulzusa. Megállt a szíve. Azonnal császármetszést hajtottak végre, s szerencsére a kisbabát még idejében ki tudták venni, semmiféle sérülést nem szenvedett. 

Az édesanya azonban valamilyen csoda folytán visszatért az életbe - írja a Mirror. Három hétig kómában tartották az orvosok, mert szívelégtelenséget figyeltek meg nála, ezt azonban hamar tudták kezelni, most pedig minden rendben van vele, és azóta is boldog családként élnek. Erica azt mondja, hogy az Isten küldte őt vissza ide, hogy vigyázhasson a családjára. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek