Félelem

Egy patak medrében találták meg a csütörtökön eltűnt miskolci kislányt

IF

Létrehozva: 2023.11.17.

Az eltűnt lány fotójával volt tele a közösségi média.

Az egész internet egy 13 éves tinilányért aggódott, akit szülei kétségbeesetten kerestek. Képével volt tele az összes közösségi média. Végül a fiatalra egy patak medrében talált rá a kutyás mentőcsapat. Szerencsére nem esett baja.

A 13 éves lány otthonról szökött el Fotó: Facebook

Ahogy arról a család korábban beszámolt, 13 éves lányuk miután hazaért az iskolából, átöltözött, majd egy sporttáskával ismeretlen helyre távozott. A tinédzser nem vitt magával semmilyen személyes iratot. Sőt, a telefonját is otthon hagyta. Szülei azonnal értesítették a rendőrséget a történtekről, ugyanis rettegtek attól, hogy kislányuknak esetleg baja eshet. 

Délután érkezett riasztás a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőrkapitányságról a Neptun Mentőcsapat Kutyás egységhez, miszerint miskolci otthonából eltűnt egy 13 éves lány, aki nem ad magáról életjelet

– tudatta a Neptun Búvár Klub és Mentőcsapat a közösségi oldalon.

A Neptun önkéntesei rövid időn belül 2 járművel, 3 fővel és 3 kutyával indultak a helyszínre. Szagmintát vettek, majd egy Kyra nevű mantrailinges kutyával kezdték meg az eltűnt tinédzser nyomvonalának követését, amely végül a Pece patak medrébe vezetett. A biztonság kedvéért, egy kontroll kutyát is elindítottak, a szintén mantrailinges Boyka nevű eb ugyanezt az útvonalat mutatta.

Közterületi kamera felvételeit lekérve megerősítésre került, hogy az eltűnt személy 12:14-kor abba az irányba haladt, ahová a kutyák vittek minket

– folytatta.

Ezután azonnal megkezdték a patak medrének átvizsgálását, ahová már a rendőrség munkatársai és egy rendőrségi kutya is csatlakozott. Nem sokkal később meg is találták a tinit, akinek szerencsére nem esett baja.

A Neptun kutyás mentő egység Fotó: Facebook

A sümegi tragédia jutott az eszükbe

Egy egész ország aggódott a lányért. Mint azt korábban megírtuk, egy fiatal kamasz zaklató iskolatársai miatt dönthetett az öngyilkosság mellett Sümegen. A történtek rengeteg embert megérintettek. Lehet pontosan emiatt az eset miatt többekben is felmerült, hogy a 13 éves miskolci lány is kortársai elől menekült.

Remélem minél hamarabb előkerül. Annyi szörnyűséget hallani manapság. Biztosan volt valamilyen oka annak, hogy elszökött otthonról. Lehet őt is cikizték valami miatt az iskolában, ezért akart elmenekülni a világ elől... 

– feltételezte egy kommentelő.

„Kérlek Istenem, találják meg épen és egészségesen! Reméljük, hogy nem akar ártani magának” – olvasható a következő hozzászólás.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek