Leukémia

Zúzódásnak hitt apró foltot talált 4 éves kislányán egy édesanya, lesújtó diagnózist kaptak

B. V.

Létrehozva: 2023.12.16.

Egy semmiből kialakult zúzódás sokkoló eredményt hozott: halálos kór állt mögötte.

Poppy Sheehan mindössze négyéves volt, amikor anyukája, Shannon orvoshoz vitte őt, miután zúzódásokat látott rajta. Az eredmény azonban nem az lett, amit a 26 éves anyuka hallani akart volna. Kiderült ugyanis, hogy kislány leukémiával küzd. Poppy ezt követően kemoterápián kellett átessen, ami miatt a tavalyi karácsonyt végig a kórházban töltötte. Mivel idén azonban otthon lehet, így Shannon arra készül, a lehető legjobb ünnepi élményt adja lányának. 

karácsony, karácsonyfa, díszek, fények
A kórházban kellett töltse a karácsonyt leukémiája miatt Fotó: Unsplash.com

 A lehető legtökéletesebb karácsonyt fogom adni neki, temérdek ajándékkal, korlátlan édességgel. Őt ünnepeljük, az életerejét, a szeretetét és a kitartását

 - közölte határozottan, aki feladta munkáját, hogy teljes egészében, a nap 24 órájában tudjon gondoskodni Poppy-ról.  

Nagyon sok mindenre megtanított, köztük a kitartásra, az élni akarásra. Akkor is, ha az élet nem egyszerű. Ő az én ragyogó hajnalcsillagom. 

- éltette Shannon a kislányát. 

Nagyon nehéz időszakon vannak túl, a legrosszabb ellenségének sem kívánná mindazt, amin átmennek azóta, mióta kiderült, hogy a kicsi leukémiás. Ráadásul nem csak magával a betegséggel kell keményen szembenéznie a családnak, hanem annak az anyagi vonzatával is, miután Shanonnak nincs bevétele, de nem adják fel - írja a Mirror. Poppy már 5 éves, és habár minden egyes angyali hajszála kihullott már sajnos a kezelések miatt, továbbra is egy büszke harcos erejével küzd a halálos kór ellen. 

Emlékszem, csak néztem őt, és arra gondoltam, milyen gyönyörű még haj nélkül is. Ezt sokat el kellett mondanom neki, de a kitartása példaértékű

 - mesélte az anyuka, aki azt is elmondta, hogy kislánya jelenleg is folyamatos kemoterápiát és vérátömlesztést kap a gyógyulás érdekében.

Még akkor sem tört meg, amikor le kellett borotválnunk a fejét. Azt mondta, hogy szedjem le, nincs már szüksége a hajára. Annyira büszke voltam rá. Még hosszú út van előttünk, de már elkezdtem reménykedni egy jobb jövőben, mivel a haja is elkezdett újra nőni.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek