Tragikus

Szörnyű tragédia történt: meghalt egy egyetemista, 4-en megsérültek

L.A.

Létrehozva: 2023.12.01.

A tragikus eset kapcsán nyomozás indult.

Meghalt a Thompson Rivers Egyetem egyik röplabda játékosa szerdán egy tragikus baleset következtében a kanadai Kamloops városában.

gyász, gyertya
Fotó: Pexels

A 20-as éveiben járó fiatal egyike a Wolfpack nevű csapat három tagjának, akik a McGill Roadon és az University Drive-on balesetet szenvedtek. A másik kettő egyetemista súlyosan megsérült – erősítette meg az intézmény, amely megmagyarázhatatlan tragédiának nevezte a történteket.

Gondolatban a családdal érzünk együtt, legmélyebb részvétünket fejezem ki

- fogalmazott az igazgató.

Együtt gyászolunk a családdal, barátokkal, osztálytársokkal és egyetemi tanárokkal. Ez olyan veszteség az egyetemi közösség számára, amely még sokáig érezhető lesz.

A globalnews.ca szerint a jármű, amiben utaztak, előbb több fának is nekicsapódott, végül egy piros lámpánál álló kocsiba rohant bele, ami nekiment az előtte állóknak, így összesen négy másik jármű is érintett a balesetben.

A két sérült egyetemista állapotáról egyelőre nem érkezett hír. Úgy tudni, hogy a másik járműben utazók közül ketten sérültek meg, őket nem életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba. A rendőrség nyomoz a tragédia kapcsán.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek