Tragédia

Megszakad a szív: esküvőjük után halt meg egy szörnyű balesetben a fiatal feleség, a férj súlyos állapotban van

L.A.

Létrehozva: 2023.12.01.

Alig kötötték össze az életüket, véget ért a közös boldogságuk.

Egy boldog pár mindössze négy hónappal a halálos utahi baleset előtt házasodott össze. A People szerint ugyanis két ember, köztük egy 21 éves friss házas meghalt egy autóbaleset következtében, így a házaspár jövőbe szőtt tervei összetörtek.

Illusztráció / Fotó: Pixabay

Egy 37 éves férfi kocsijával kelet felé haladt a 40-es állami úton Utah államban pénteken, amikor a sofőr elvesztette uralmát a jeges úttesten, és áttért a másik sávba. Helyi idő szerint nem sokkal délután fél öt után ütközött össze egy Honda típusú autóval. Ebben egy 21 éves férfi ült, aki a járművet vezette, és 21 éves női utasa.

A balesetet okozó férfi és a másik kocsiban ülő nő a helyszínen életét vesztette. A 37 éves áldozatot Poul Larsenként, a 21 éves lányt pedig Kelsie Remingtonként azonosították. Larsen a rendőrség szerint úgy tűnt, hogy a baleset előtt túl gyorsan hajtott a jeges útviszonyokhoz képest.

A nővel utazó férjet, Chase Tingent súlyos sérülésekkel szállították kórházba. A család elmondta, hogy a baleset előtt 4 hónappal házasodott össze az álompár, hatalmas volt közöttük a szerelem.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek