Gyász

Tragédia: kizuhant az ablakon a miniszter sógora, nem élte túl

B. V.

Létrehozva: 2024.01.21.

Életének utolsó perceiben nemes gesztus gyakorolt Ryan, komoly döntést hozott mások javára.

Kizuhant egy emeletes bérlakás egy ablakából a Skócia miniszterének, Humza Yousafnak a sógora, Ryan Munro. A baleset után kórházba szállították, ám ott nem sokkal később életét vesztette. A 36 éves fiatal férfi halála miatt három embert tartóztattak le. Az elhunytra családja úgy emlékezett meg, mint egy jó emberre és még jobb apára. Szerveit családja a kórháznak adományozta, ezzel esélyt adva más emberek életének.

gyertya, gyász
Halálába zuhant a kétgyermekes apuka.Fotó: Pexels

Felfoghatatlan, amit érzünk. Egy üresség van bennünk. Ryan nagyszerű férfi volt, egy nagyszerű apa, a legjobb barátom. Halála előtt még beleegyezett abba, hogy eladományozzuk a szerveit, ha esetleg elhunyna. A szíve így még mindig ver, csak épp más testében. Csakúgy mint a mája. Megnyugvást jelent nekünk, hogy Ryan halála legalább esélyt ad másnak az életre.

 - nyilatkozta a testvére. 

Ryan két gyermeket hagyott hátra. Halálának körülményei egyelőre ismeretlenek, a rendőrség jelenleg is nyomoz az miatt, hogy miért esett ki január 10-én reggel fél kilenc előtt nem sokkal a férfi az ablakon - írja a Mirror.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek