Aranyásó

"Egy 63 éves dúsgazdag férfival randevúzom, de mindenki megszól, hogy csak a pénzéért vagyok vele"

Létrehozva: 2024.05.18.

A 29 éves modell szerint az emberek nem értik meg, hogy a nagy korkülönbség ellenére is lehet szerelem a kapcsolatban.

Egy nő egy Sugar Daddy-t kereső oldalon ismerkedett össze jelenlegi párjával. Kapcsolatukat sok támadás éri, a nőt mindenki aranyásónak tartja, de ő állítja: szerelmes a férfiba.

 

A 29 éves Nova Hawthorne több mint öt éve ismerkedett meg a 63 éves Jamesszel a társkereső oldalon, ahol pikáns tartalmakat osztott meg magáról. A férfi drága ékszerekkel és ruhákkal kedveskedett a szépségnek, sőt, még 94 millió forintnak megfelelő ausztrál dollárt is adott neki, hogy fellendítse a vállalkozását. A nő nem tagadja: először a férfi pénzébe szeretett bele, de állítja, mostanra már maga a személye bűvölte el.

Míg kapcsolatuk alapja kezdetben szigorúan egy megállapodás volt, nem sokkal később az ausztráliai Melbourne-ben élő pár egymásba szeretett. "Emberként kedveltem, nem csak sugar daddyként" - mondta Nova a YouTube Love Don't Judge című műsorában. Nova azonban azt mondja, hogy gyakran kapja meg, hogy csak a férfi pénzéért van vele és az érzelmei nem is őszinték.

"Nova előtt számos sugar babym volt. Úgy gondolom, ez egy igen egyszerű módja annak, hogy társasága legyen az embernek. De Novával nagyon hamar lelki társak lettünk. Pár hét leforgása alatt már egy pár voltunk" - vallotta be James.

"Elég gyorsan úgy éreztük, mélyebb érzéseket táplálunk egymás iránt. Egy nap bevallottam neki, hogy szerelmes vagyok belé. Azt mondta, ő nem akarta kimondani először, azt akarta, hogy én magam jöjjek rá, mit érzek" - emlékezett vissza Nova.

Novát egyáltalán nem zavarja, hogy az emberek az utcán vagy az éttermekben megbámulják őket, sőt, kifejezetten élvezi a figyelmet. Az OnlyFansen is folytatta a munkáját, bár James bőségesen ellátja anyagilag. 

 

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek