Gyász

"Sajnos van, hogy a csoda véget ér" - elhunyt a kórházban az eltűnése után öt nappal megtalált Erzsike néni

B. T.

Létrehozva: 2024.05.19.

Erzsi nénit öt nappal eltűnése után egy erdőben találták meg élve. Sajnos szervezete másnap feladta a harcot, és a kórházban elhunyt.

Egy egész ország izgult azért a 86 éves bácsalmási nyugdíjasért, akinek hétfőn (május 13.), a kora esti órákban veszett nyoma a település óalmási városrészén. Az asszony a tanyavilág egy házában élt, eltűnése után pedig szinte egyetlen nyom nem maradt utána, mintha csak a föld nyelte volna el.

Aggódó családja azonnal bejelentett eltűnését, a rendőrség mellett pedig több keresőcsapat is kutatta Erzsi néni nyomát. Unokái is mindent megtettek, hogy megtalálják szerető nagymamájukat, és végig abban reménykedtek, hogy szerettük épségben előkerül

- A rendőrség nagy erőkkel keresi, de sajnos eddig sikertelenül. Lehet, hogy valaki esetleg felvette az út szélén... - mondta lapunknak reménykedve egyik rokona a keresés ideje alatt. Több kutató-mentő csapat is az asszony nyomába eredt, ezek közül többen kutyákkal is keresték Erzsike nénit.

A rögzített szagmintáról indított kutyák, kivétel nélkül egy adott pontba, azaz egy adott kereszteződéshez vezették a kereső csapatot, ahol nyomvéget jeleztek. A kutyák munkája alapján arra a következtetésre jutottunk, hogy a keresett személy, nagy valószínűséggel az adott pontról nem gyalogosan folytatta útját

 - számoltak be akkor. 

Kitartó munkájuk meghozta gyümölcsét, ugyanis öt nappal eltűnése után, csodával határos módon megtalálták Erzsi nénit. 

- Az idős eltűntet Bácsalmáson, egy erdős területen találták meg, amint a földön, kimerült állapotban feküdt és nem tudott felkelni. A mentősök kórházba szállították - közölte akkor a Bács-Kiskun vármegyei rendőrség. Az aggódó család könnyes szemmel mondott hálát akkor a keresőknek, akik nem adták fel a kutatást, és megtalálták szerettüket.

 Azonban sajnálatos módon alig egy nappal a csoda után már lesújtó hírek érkeztek: kiderült, hogy minden segítség ellenére Erzsi néni elhunyt:

Sajnos van, hogy a csoda végét ér 

- írták az eltűnt asszony keresésében is résztvevő csapat tagjai. Hozzátették, hogy az idős asszony a kórházban vesztette életét:

Pénteken még örömmel számoltunk be róla, hogy a hétfőn eltűnt Erzsike nénit sikerült élve megtalálni. Az idős hölgy szervezete azonban feladata a harcot és elhunyt a kórházban

 - folytatták a szomorú hírt. A csapatok együtt éreznek a gyászoló családdal: 

- Családjának ezúton is őszinte részvétünket fejezzük ki. Nyugodjék békében!

 

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek